Преводи са, на и између језика земаља Југоисточне Европе

Takimi Rajonal i Rezidencave të shkrimtarëve dhe përkthyesve letrarë, për herë të parë në Shqipëri

.

210 gazetaexpressTakimi Rajonal i Rezidencave të shkrimtarëve dhe përkthyesve letrarë, për herë të parë në Shqipëri

gazetaexpress