Преводи са, на и између језика земаља Југоисточне Европе

Tanja Bakić e ftuara e dytë në “Shtëpinë e Shkrimtarëve”

.

207Pas poetit maqedonas Nikola Mazdirov, në “Shtëpinë e Shkrimtarëve dhe Përkthyesve” në Tiranë vjen një tjetër poete si pjesë e programit “Tirana in between” e ideuar nga Poeteka dhe Traduki.

Kombëtare