Преводи са, на и између језика земаља Југоисточне Европе

Никола Маџиров гостин на „Тирана помеѓу“

.

204 a1onНикола Маџиров е селектиран за прв автор-гостин на првата албанска книжевна програма за резиденцијален престој на европски автори „Тирана помеѓу“.

a1on