Преводи са, на и између језика земаља Југоисточне Европе

Tirana, kremton Diten Boterore te Poezise me poetin Nikola Madzirov

.

203 kohaDita Boterore e Poezise, eshte nje ftese per te reflektuar mbi fuqine e gjuhes dhe zhvillimin e plote te aftesive krijuese. Ne Tirane, kjo dite u kujtua permes nje aktiviteti te organizuar nga “Poeteka” me prezencen e poetit maqedonas Nikola Madzirov, i cili prej disa javesh po qendron si poet rezident ne “Tirana in Between” – shtepi per shkrimtare dhe perkthyes letrare.

Koha Jonë